Wykrywacz Artefaktów | Pora dnia: | |
Zbieraj zio³a |
Zarz±d Cesarstwa poszukuje aktywnych osób do pomocy przy reaktywacji. Po resztê informacji prosimy zg³aszaæ siê na GG: 13763440
Dobra! Koniec tego dobrego. Ostatnio ¿aden z Teamu MG w ogóle nie wchodzi na forum, oni sobie po prostu je olewaj±. Chcê, aby wojna feudalna uzyska³a miano jednego z lepszych PBFów, ale nie z takim zespo³em! Z tego powodu rozwi±zujê obecny Team, a og³aszam nabór do nowego. Kandydatów proszê o napisanie do mnie na GG. Póki nie zbierzemy nowego teamu, nie bêd± mog³y wystêpowaæ ¿adne eventy, ani cokolwiek.
Hmm... mog³abym byæ Modem, lecz na MG siê nie nadajê, gdy¿ nigdy nim nie by³am, a nie chcê psuæ rozgrywki... za to Modem jestem na wielu forach, wiêc mam trochê tego do¶wiadczenia.
"Skoro umieramy z nudów za ¿ycia, to mo¿e podekscytujemy umys³ ciekawo¶ci± po ¶mierci?"
"¯ycie bywa s³one jak sól... ale przecie¿ jedz±c na co dzieñ truciznê czy ta sól nie jest rarytasem?"
Ja jestem zainteresowana. Mam wra¿enie, ¿e nudno gdzie nie gdzie siê zrobi³o. Je¿eli mi siê uda, bêdê sie stara³a rozkrêciæ forum